2022. január 20. csütörtök, Sebestyén napja van
Többnyire derült -5°, Többnyire derült

Világörökségi ügyek bejelentése

Tisztelt Világörökség Barát!
Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni. Nem biztos, hogy tudjuk az esetleges problémát megoldani és nem szeretnék mások eredményeivel dicsekedni, csupán azt vállaljuk, hogy a bejelentést, miután meggyőződtünk igazságtartalmáról és jelentőségéről eljuttatjuk a legilletékesebbekhez és a szokásos határidők lejárta után, ha választ igényel, utána járunk az ügynek. Csak olyan üggyel foglalkozunk, mely a világörökségi értékeket érinti: tájvédelem, természet és környezetvédelem, épített örökség, településkép védelem, régészeti értékek, néprajzi értékek.
(lásd http://www.fertotaj.hu/hu/egyesulet/kezelesi_terv )  • Feltöltéshez kattintson vagy húzza ide a fájlt!

A bejelentő nevét és minden adatát a Fertő-táj Világörökség Egyesület kezeli, azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, ezzel védve a bejelentő személyiségi jogait.

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás